Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sanders, viesu nams

Sanders, viesu nams

Zīles, Smārdes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3129
(+371) 26434448
(+371) 26434448
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Naktsmītne, pirts, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam kafejnīca. Piedāvājam 7 labiekārtotas istabiņas (ar WC, dušu, TV, DVD, radio) 5 divvietīgas istabiņas ar divvietīgu gultu 1 trīsvietīga istabiņa ar 1 divvietīgu gultu, 1 vienvietīgu gultu 1 divvietīga istabiņa ar 2 vienvietīgām gultām Pieejamas papildus vietas - piepūšams matracis Istabiņas cena: 20 Ls par diennakti Paplidus vieta: 5 Ls Ja klients paliek viesu namā vairāk kā divas dienas, piedāvājam atlaides. Pirts ar banketa zāli līdz 10 cilvēkiem. Pirts izcenojums pēc individuālas vienošanās ( atkarīgs no cilvēku skaita, pirts izmantošanas ilguma, tiek vai netiek izmantoti ēdināšanas pakalpojumi). Piedāvājam labi aprīkotu velosipēdu nomu jeb kuram ģimenes loceklis, par pieņemamām cenām, dosim padomus maršruta izvēlē. Blakus viesu namam darbojas kafejnīca. Kafejnīcas darba laiks: Pirmdiena - sestdiena no 9:00 - 20:00 Svētdiena - slēgts
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākMoteļi Viesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri29 € Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAktīvā atpūta    Velomaršruti    Velosipēdu noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 100938
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1204526


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Visi banneri