Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sanders, viesu nams

Sanders, viesu nams

Zīles, Smārdes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3129
(+371) 26434448
(+371) 26434448
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Naktsmītne, pirts, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam kafejnīca. Piedāvājam 7 labiekārtotas istabiņas (ar WC, dušu, TV, DVD, radio) 5 divvietīgas istabiņas ar divvietīgu gultu 1 trīsvietīga istabiņa ar 1 divvietīgu gultu, 1 vienvietīgu gultu 1 divvietīga istabiņa ar 2 vienvietīgām gultām Pieejamas papildus vietas - piepūšams matracis Istabiņas cena: 20 Ls par diennakti Paplidus vieta: 5 Ls Ja klients paliek viesu namā vairāk kā divas dienas, piedāvājam atlaides. Pirts ar banketa zāli līdz 10 cilvēkiem. Pirts izcenojums pēc individuālas vienošanās ( atkarīgs no cilvēku skaita, pirts izmantošanas ilguma, tiek vai netiek izmantoti ēdināšanas pakalpojumi). Piedāvājam labi aprīkotu velosipēdu nomu jeb kuram ģimenes loceklis, par pieņemamām cenām, dosim padomus maršruta izvēlē. Blakus viesu namam darbojas kafejnīca. Kafejnīcas darba laiks: Pirmdiena - sestdiena no 9:00 - 20:00 Svētdiena - slēgts
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākMoteļi Viesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri29 € Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAktīvā atpūta    Velomaršruti    Velosipēdu noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 100973
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1204526


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Visi banneri